w a n n u r s y a r i f a h

Shawl Simple Yang Cantik Dan Menarik


Assalamualaikum wa rahmatullahi wa barakatuh

Kali ini saya ingin sekali suka untuk memperkenalkan shawl dari keluaran simple hijab.Sudah lama saya ternanti-nanti shawl dari simplehijab ini dilancarkan.Akhirnya ? Alhamdulillah,telah dilancarkan.

Memang saya suka shawl hee...fanatik tu tak adalah,tapi suka tu ada lah.Minat sejak beberapa tahun yang lepas.

Kenapa saya suka shawl eah ? saya suka sebab menarik dan cantik.Lagipun di simple hijab ni saya dah tengok warna pilihan yang ada pun memang padan dengan shawl tersebut.Memang saya suka warna-warna yang ala-ala krim begitulah.Paling suka warna gelap atau hitam,sebab ? rahsia ehe..tak adalah,sebab menawan lah.Warna hitam mempunyai kekuatan yang tersendiri,selain menawan,ia melambangkan merendah diri (Ikut tafsir sendiri ehe)

Saya ni orangnya suka ambil yang tengah-tengah,kalau makan tu,bab manis,tak suka manis-manis,tak suka tawar-tawar,ambil tengah-tengah.Kalau minum air milo,tak suka manis-manis,tak suka pula yang tawar-tawar.Cerewetnye kan ? tak adalah,normal lah tu kan...

Shawl kalau dikenakan dengan permakaian yang simple-simple,masih tetap kelihatan comel.SIMPLE pun tapi tampak comel.Memang sesuai dengan keinginan diri saya juga.

Baiklah,saya paparkan contoh-contoh shawl keluaran SimpleHijab ni seperti di bawah nuh.Boleh tengok la kan...


Lovelia In Pink Lavender 
Papolia In Purple..cantik kan ?

Chantal In Black...salah satu warna kegemaran saya adalah warna gelap

Berdasarkan harga,tak semua harga sama,ada yang rendah,ada yang tinggi sedikit,bergantung kepada jenis dan shawl tersebut.

Terdapat juga jenis shawl seperti Shawl
Shawl terdapat dalam 4 pilihan setakat ini yang boleh didapati.Antaranya adalah:

Shawl




Terdapat yang Instant Shawl  ,Seperti yang saya terangkan,instant shawl ni saya suka.Bagi instans shawl,dikenali dengan nama chantal

Instant Shawl


Tedapat juga Semi Instant Shawl,Untuk semi instans shawl,ada 3 pilihan seperti dibawah,

Semi Instant Shawl



Kenapa eah nama-nama shawl ni seakan-akan itallic eah ? Harus ada sikit unik untuk shawl-shawl SimpleHijab

Selain itu,ada juga dalam variasi Silver dan Gold

Jadi,semua variasi yang tersedia itu,awak bolehlah layari terus dan melihatnya,memang ada perbagai pilihan mengikut kesesuaian hati masing-masing


Ada banyak pilihan warna,saya hanya pilih 3 sahaja untuk memperkenalkan shawl-shawl comel ni,untuk melihat sama ada shawl-shawl ini sesuai dengan citarasa hati,boleh lihat dengan berkunjung ke kedai online SIMPLEHIJAB.

Nota-Kesemua produk yang ditawarkan dilaman SimpleHijab adalah tertakluk kepada perubahan dan pengurusan simpleHijab.Sebarang perubahan mungkin berbeza dari laman ini dari semasa ke semasa.Sila layari laman SimpleHijab untuk kemaskini terbaru.
1 Komentar untuk "Shawl Simple Yang Cantik Dan Menarik"

Popular Posts

Back To Top