w a n n u r s y a r i f a h

XX Hingga XX September 2015

   XX Hingga XX September 2015


Assalamualaikum,23 - 24 september adalah  tarikh yang awal-awal lagi telah mereka tetapkan untuk menyediakan suatu tempat dan masa yang mana 'emergency' mungkin memelukan khidmat respon emergency.

23 - 24 september 2015 ini akan berlangsung suaut pameran untuk emergency show di birmingham,britain.

Ia di pihak mereka akan mengadakan pameran itu dalam pra-rancangan mereka kelak.Di dalam jadual event itu nak,apa yang menarik perhatian saya adalah mereka menawarkan sesiapa yang sukarela untuk menjadi ahli response emergency service (kalau lah tak silap saya lah,nanti saya akan sertakan link website berkenaan).

Tujuan nya adalah memberikan pendedahan kepada masyarakat umum mengenai keperluan dan bagaimana pasukan emergency atau kecemasan bertindak sebaik menerima sesuatu panggilan kecemasan.

Di samping itu dapat juga (bagi mereka) mengumpulkan beberapa individu sukarela dalam pasukan itu nanti yang mungkin akan menghadapi banyak panggilan kecemasan yang tidak diduga.

Janganlah merasa pelik akan mereka-mereka ini,kerana mereka kalau membuat kerja memang awal-awal telah rancang kan dimana ada sesuatu yang mereka mahukan belum tercapai.Cuma nanti bila berlaku sesuatu,mereka perangainya satu,yakni baling batu sembunyi tangan.sama lah juga macam 11 september.Mereka awal-awal telah beri tahu,tapi kali ini siap ada pasukan kecemasan akan disediakan.

layari untuk detail:emergencyuk

0 Komentar untuk "XX Hingga XX September 2015"

Popular Posts

Back To Top