w a n n u r s y a r i f a h

KAEDAH DALAM PEMBERIAN PENGERAKKAN JADUAL GAJI TAHUNAN MINIMUM DAN MAKSIMUM

KAEDAH DALAM PEMBERIAN PENGERAKKAN JADUAL GAJI TAHUNAN MINIMUM DAN MAKSIMUM Assalamualaikum,berikut adalah pengumuman mengenai perkelilinga perkhidmatan bilangan 2 tahun 2015 bagi kaedah jadual pengerakkan gaji minimum - maksimum yang telah dikeluarkan oleh jabatan perkhidmatan awam.

Jadual ini bertujuan melaksanakkan langkah kerajaan dalam pernambahbaikkan dalam penyelarasan gaji bagi kakitangan awam serta mempunyai semangat dalam meningkatkan prestasi dan produktiviti kerja.Dalam perkeliling ini kita dalam melihat bagaimana pengerakkan gaji serta keperluan-keperluan bersyarat dalam skim perkhidmatan yang telah dinyatakan sebelum ini oleh jabatan perkhidmatan awam.

Dan tujuan lain perkeliling ini bolehlah saya kira sebagai rujukkan dan panduan bagi kita untuk menyemak bagaimana pemberian gaji minimum - maksimum itu diberi.

Oleh itu anda yang ingin melihat perkeliling perkhidmatan  tersebut boleh klik di pautan yang saya sediakan di bawah atau anda boleh layari portal rasmi jpa.0 Komentar untuk "KAEDAH DALAM PEMBERIAN PENGERAKKAN JADUAL GAJI TAHUNAN MINIMUM DAN MAKSIMUM "

Popular Posts

Back To Top