w a n n u r s y a r i f a h

JONGKONG EMAS 1 GRAM

JONGKONG EMAS 1 GRAM

Assalamualaikum semua

seperti mana tajuk di atas,saya yakin ramai yang berminat mengumpul emas tak kira apa jua bentuk fizikalnya selagi ianya emas tulin.Bagi pendapat peribadi saya,dalam keadaan sukar,emas tulin adalah logam yang terpenting untuk digunakan sebagai medium pertukaran dan aset selagi ianya tulin dan dalam keadaan baik kerana keyakinan keatas sesuatu logam itu adalah penting.Di situ timbul kepercayaan yang mana,logam emas di angkat sebagai alat pertukaran serta sebagai wang.

namun hingga kini,ramai mengangap bahawa mengumpul emas hanya untuk golongan yang mampu sahaja,mana kala golongan kurang berkemampuan membeli emas untuk tujuan perhiasan semata-mata.

kini terdapat pilihan untuk mula mengumpul emas dengan mula membeli serendah 1gram emas.Anda boleh melayari laman Ini untuk memaklumat lanjut.


Kita boleh mengumpul gold bar 1gram ini setiap bulan atau mengikut jangkaan yang telah anda buat sendiri,atau pada bila-bila masa mengikut matlamat anda.(sila baca terma & syarat di laman tersebut atau hubungi wakil pengedar atau terus datang ke pejabat mereka).


INI JONGKONG EMAS 1GRAM

memang saya akan mulakan niat untuk memiliki jongkong emas dari public gold tak lama lagi.insy Allah.

rasa teruja untuk memiliki semua jenis dinar..banyak corak menarik..serta bernilai..saya rasa kita patut mula mengumpul aset dalam bentuk emas sekarang sekurang-kurangnya 1gram setiap bulan.Kita anggaplah sebagai tabungan atau simpanan tetap.Bezanya dalam bentuk emas yang kita boleh sentuh,simpan sendiri,atau pun terpulang kepada diri untuk menguruskannya.

Jazzakallahu khairan. .

0 Komentar untuk "JONGKONG EMAS 1 GRAM"

Popular Posts

Back To Top