w a n n u r s y a r i f a h

VIDEO TANPA VERSI KAMPUS (music n liric by six senth)

Video tanpa versi kampus

Video versi kampus ni dah lama.ada banyak.tapi mujur yang ni saya bookmark yang ni sebab susah nak cari n saya reupload semula supaya tak hilang.kebanyakannya di buat sekitar tahun 2011-2012.sepaya menjadi kenangan abadi.

Kalau nak tengok boleh klik di link berikut klik sini .tapi untuk pengguna dekstop sahaja.pengguna mobile rasanya mungkin tak dapat tengok.kalau tak boleh cba download.kalau tak boleh juga anda terpaksa open by dekstop.maaf...memang auto set gitu...


Sweet memory

You mesti ada cara kan nak rakam dan simpan kenangan manis bersama sahabat..kalau sekarang ramai yang guna rakaman video atau foto editor.bukan sekadar memori,akan tetapi boleh menghilangkan rasa rindu bersama sahabat bila tengok album,video,atau apa² jew...

2 Komentar untuk "VIDEO TANPA VERSI KAMPUS (music n liric by six senth)"

Popular Posts

Back To Top