w a n n u r s y a r i f a h

SALAM MEDIA PENGIKLANAN


Salam media

Assalamualaikum semua.sedang dok check email tadi ada terpandang email dari SALAM MEDIA.saya baru je daftar tadi.hmm..ringkas kan cerita..nak tahu apa tu salam media ? mari sini .


Baik,sekarang kita dah tahukan salam media ni apa ? Memang sesuai la untuk kita semua.dan tak perlu ragu ragu lagi akan sumbernya (pendapatan).

Daftar

-Untuk mendaftar sila ke sini .anda boleh baca dulu selepas tu daftar la.

Mengenai advertorial salam media

-setahu saya,advertorial ni mereka lebih menumpukan gaya penulisan penulis blog.
-jadi kalau anda memiliki trafik blog rendah,usah gusar,itu nombor dua.yang penting disini keberkesanan penulisan anda tu.(sama umpamanya cubit di paha orang sekali lebih meninggalakn bekas kan)
-amat sesuai lah mereka yang menjaga atau mementingkan kualiti penulisan mereka.


Baiklah
,itu sahaja yang dapat saya kongsikan mengenai salam media.episod 4 myNOVEL pun saya tak siapkan lagi ni.Ialah,hari khamis tu dah publish 2 episod,so jumaat saya cuti la..kira malam nanti lepas makan dan isyak,selesaikan kerja rumah,lipat kain baju sikit,baru la ada masa nak sambung menaip semula ni.baiklah,jumpa lagi kemudian.

Jazzakallahu khairan : )

Tag : BLOGGER
2 Komentar untuk "SALAM MEDIA PENGIKLANAN"

Salam ida.a.ah.sgt best.saie da daftar da.just tgu plan dri mereka jew nim

Popular Posts

Back To Top