w a n n u r s y a r i f a h

NUFFNANG..CUBA..TRY..TEST


Mr.Nuffnang

Salam sayang semua.hari ni nak cerita pasal nuffnang pula.ouh..kalau dah tahu okey la..jom cerita pasal jaifakan nak? Jaifakan tu tak tahu? Err..nuffnang la tu..huhu..nama lain untuk nuffnang adalah jaifakan..okey dah cukup..tak usah menambah lagi.. hihi


Empayar kompani jaifakn a.k.a nuffnang.waa..luas eh nuffnang ni rupanya.patutlah dia tak bagi siar ads dari asia pasifik juga..kan....

Apa lagi eah yang kita tak tahu pasal nuffnang ni?..erhh..gatai kepale...(malu nak cakap gatal tapak tangan ngee)

Ala mr.nuffnang..faham² aje la ye.. sunyi la blog saya ni tak ada cpuv.kalau boleh bagi la yang superb extra xxL hee...

Asyik burung biru tu je..tak gemuk² pun dok hinggap kat blog saya ni...hmm dah²..tukar cerita jom... :p !!!

Kalau anda ada blog,daftar la dengan nuffnang ye...dan selebih tu biar maintain kan trafik blog.walaupun sekitar 100-200 u.v sehari (yang datang blog anda orang juga tu).tapi yang penting target visitor.kalau 1000 tapi 1 jew target visitor dapat..hmm..tak jalan sale kan..ala macam tak biasa jadi sale assistan pula..kan..

Dan lepas tu boots la lagi superb..tingkat kan lagi..insyallah boleh tu.haruslah cuba dulu.saya sentiasa mencuba juga ni.bukan datang golek golek pun..kan.. dah cuba? Tak berhasil juga..baik..cuba try test pula ye..kikiki...(korang mesti ada kan ada cakap gitu..kan)

Jadi kesimpulannya..tips nak dapat BE adalah CUBA...TRY...TEST... :p !!!

2 Komentar untuk "NUFFNANG..CUBA..TRY..TEST"

Popular Posts

Back To Top