w a n n u r s y a r i f a h

EARNING CPUV TERAKHIR NUFFNANG


Earning cpuv terakhir

Earning cpuv nuffnang terakhir bersama permaisurycintahaty.blogspot di catatkan pada 22/1/2014.yang mana nama domain tu bermula dari awal oktober hingga la tamat pada akhir januari sebelum beralih ke domain baru.baru 3 bulan lebih usia blog saya ni.masih lagi merangkak.

Yang bulan september tu entah tertiba dok kredit kat situ..tak wujud lagi pun blog saya ni.sekarang saya akan menunggu BE pertama untuk domain baru.rasanya lebih excusife kalau dah pakai nama baru..ehehe

Errr..apa tadi nak cerita dah lupa..ouh ye..setakat ni semua earning tu terus kredit.belum ada lagi yang ongoing.(asyik tukar design template jew kan..tu yang offgoing tu.eh ade kaitan ke???)

Jup kita iklan dulu


Nuffnang malaysia

Nuffnang malaysia adalah syarikat pertama yang saya benarkan meletak iklan di blog saya ni.sebelum ni memang tak kenal langsung apa tu nuffnang.logo tu pun dah unik.elok kiranya nuffnang buat doodle yang boleh di jadikan logo.baru la cumel...kalau nak boleh tempah kat cik Huda...

Untuk memastikan kearkraban kekal terjalin di antara kedua belah pihak,situasi win-win perlu di wujudkan.dimana nuffnang bebas menyiarkan segala bentuk promosi di ruang blog saya selama mereka mahu asalkan ada $$$ (nak kumpul wet hasil dari nuffnang supaya nt dpt beli nuffnang kelak..kikiki).

Sekarang saya cuma mempromot jew apa yang ada di blog saya ni.tips??? Hmm..saya cuma mengamalkan target visitor jew..saya punya average unique visit per week is low.but me only focus for achieve target unique visitors.(ore laki pakai gincu tak? So measure you focus women for the netx time).

Hee..itu ajew tipsnye...target unique visit.kalau nak dapat pengunjung lelaki update pasal bola kot..nt nak cuba la..mane tahu nanti dapat perhatian dari peminat tegar bola.

Selebihnya tu saya suka hias blog agar nampak cantik.(cantik dimata saya la.kalau orang lain I dont know)

Selagi boleh hias,selagi tu saya aturkan ikut kata hati.yang posisi iklan nuffnang tu biar saje disitu.tempat tu customers dah tempah.senang nanti mereka nak buat promosi mengenai ikan bakar abang nuffnang..kikiiki..kalau ada.....

Apa lagi nak tulis pasal nuffnang ni...? Ha..sekarang siapa yang selalu balas tiket kita? Dulu Jessica Goh kan? So sekarang ada makwe lawa.namanya Rossane Tan.walau bertukar orang,tapi action dia masih cepat dan mesra.tu yang best..so next time submit more ticket ye...

Baiklah..sampai disini dahulu cerita saya.adik² yang ada blog di luar tu boleh join nuffnang ni ye.caranya
Search nuffnang malaysia and then submit registration.lepas tu mulakan hari mu dengan indah.

Tata assalamualaikum ^_^×

kalau tak ada blog boleh cuba daftar yang ini.kst twitter dan facebook boleh promot.lagi mudah


Foto Heliza yang paling cumel credit to Fanpage rasmi fb Heliza

Tag : BLOGGER
10 Komentar untuk "EARNING CPUV TERAKHIR NUFFNANG"

Suffian<<<---t.kaseh wish..anda lg hebat dri saie : )

Tahniah..semoga terus masyukk..siskit-sikit jadi bukitkan..

<<<---cik raudzah lame x dtg sini..bru nk ingt bersara da nim..

Hai sis...i'm coming. Wee~ sempat lagi sis promote..kikiki.
Btw, ni la entry paling sempoi pasal Nuffnang. Sis dah falling in love dengan Encik Nuffnang ek :D
Tahniah again sis ;)

sis Huda<<<--- huhuhu...feeling abis..selagi ade bulan n bintang ngee.syukran sis huda..(sikit² cite udah lerkn)

Pokok mangis<<<---t.kaseh hee.hasil dri sokongan sahabat blogger juga tu

Popular Posts

Back To Top