w a n n u r s y a r i f a h

DOWNLOAD GOOGLE PLAYSTORE


Download app playstore google

Assalamualaikum semua.pasti ramai pengguna android yang mencari link untuk download app market google kan..atau sekarang dah upgrade ke nama baru iaitu google playstore.Jadi haruslah kita bertukar ke yang baru terus.saya akan beri link nya sebenta lagi.nak sembang² dulu ni..hee..

Mari mengetahui serba sedikit mengenai app playstore ni.App playstore ni khas untuk sistem operasi bagi android seperti smartphone,tablet,ipad,dan macam² lagi.Di dalam playstore kite boleh muat turun segala macam app seperti al-quran,koleksi kisah sahabat Nabi,kamus,google map,games,dan lain² lagi.

Mari download di link playstore ni.tapi kalau tak boleh juga anda harus semak android anda  di kedai terdekat...mungkin ada fail terdelete tu..mungkin juga harus di root balik.jangan root sendiri nanti terdelete soflware lain pula.

Baiklah,itu sahaja setakat ni.jumpa lagi.

P/s-saya cadangan nak uprade android saya jadi lebih superb,tapi kena tukar mother board pula...baik beli baru jew betul tak..yang lama boleh simpan untuk anak cucu guna..hihihi. peace ^_^×    ----- kt mata taw

2 Komentar untuk "DOWNLOAD GOOGLE PLAYSTORE"

kene download ek? bukan memang ada ke? konfius plak

Itu utk yg da ter unistqll kt seting app.susah nk dpt blik link nim..tpi klu tak bule juga kene pergi download dri pembekal or kt kedai terus..

Popular Posts

Back To Top