w a n n u r s y a r i f a h

DI SEBALIK TIRAI myNOVEL (Skrip of editor)


Assalamualaikum.Di sebalik tirai penulisan novel menghargai kehadiran mu.ni semua adalah buku² yang asal sebelum di transformasi kan ke alam maya.hee nampak buruk je..di tambah tulisan doktor..kalau saya bagi orang baca buku ni,99.9% mesti garu kepala tu kan...ehe..tapi tak pe,sekarang ada keyboard.mari tengok buku classik ni..


Ha ini lah dia buku novel yang asli lagi tulin


Tertumpah air..hmm.habis tulisan dakwat pen basah...atoi


Banyak pen harus guna.kalau segemgam pen tu memang tak cukup.


Menulis dengan buku memang risiko tinggi.jangan sampai basah dan terkoyak.


Harus pelihara dengan baik


Yang ni dah siap.Iaitu jalan cerita terakhir menghargai kehadiran mu.




Proses menandakan bab


Dah tanda baru boleh index kat belakang buku...


Saya sayang buku ni.nak hasilkan ni saya memelukan masa sekurang² nya selama 8 bulan.nak kumpul maklumat,kajian,dan macam² lagi...akhirnya..hee siap juga..memang happy sanggat..cuma satu proses akhir,menaip di keyboard saja bah..


Dulu tak bercadang pun nak menulis novel,cuma menulis cerpen dan cerita pendek je..bercambah pula keinginan menulus novel.ni yang kedua.novel yang pertama sudah hilang di dalam bas express bersama² beg besar.Tajuk novel tu impianku.dah siap menaip dah pun.kalau sesiapa terjumpa,pulang balik pada saya ye.. : )

Tag : myNOVEL
2 Komentar untuk "DI SEBALIK TIRAI myNOVEL (Skrip of editor)"

Popular Posts

Back To Top