w a n n u r s y a r i f a h

CARA MEMBUAT AKAUN CHURPCHURP


Cburpchurp

Anda sudah tentu pernah dengarkan mengenai churpchurp ni? Bagi yang belum dan ingin ada akaun $$$ bersama churpchurp disini saya akan tunjukkan cara dengan ringkas.untuk membuka akaun churpchurp,anda tidak perlu membuat blog,tetapi memandai jika ada facebook,twitter dan intergram.Dengan churpchurp anda boleh membuat pendapat secara tidak pasif sambil online.tak pasif ni macam sambil² je la.


Pergi ke website churpchurp macam ni klik sini

-Kemudian signup


Signup churpchurp

-isikan email dan password anda.
-isikan securiti answer yang terpapar tu.
-kemudian tekan signup.


3 step untuk share iklan yang ada

-selepas signup,buat connection dengan facebook,twitter atau intergram (pilih yang mana anda ada).
-kemudian tekan dan sahkan.secara automatik akan di redirect kan.



Akan keluar macam ini

-tekan okey butang merah tu


Mula share link

-setelah berjaya di redirect kan,pergi ke bahagian atas sebelah kiri akaun churpchurp anda.
-tekan reward.di situ ada pilihan yang anda nak share kan.macam di atas.
-kadang ada banyak,kadang dya akan hold kan.(tengok musim juga)


Dah pilih mana nak share
-dah faham matlamat kempen,jadi boleh lah ikut step yang disediakan di ruang itu.


Untuk share kempen

-tekan di kotak untuk pilih link kempen.
-salin link yang di pilih tu.


Tekan di tempat yang saya garis dengan warna kuning

-dah nak masuk proses akhir.
-tekan dekat perkataan yang saya gariskan tu.


Kemudian pilih akaun mana kita nak letak link tadi

-kalau anda buat dengan facebook,tekan je ikon fb tu.
-sama juga jika ada twitter.
-selepas anda tekan,dia akan tulis successfully connected.
-link yang anda copy tadi tu pergi paste di status facebook anda.saya buat macam ni selalunya.dah selesai.
-ulang proses yang sama jika anda nak.kalau ada kempen baru la.kalau tak ada,promote je la iklan sama.
-mengenai earning,saya kurang pasti bila churpchurp akan update.tapi kalau ada orang klik link anda share tu,anda akan dibayar berdasarkan klik tersebut.itu sahaja.
-kalau nak tengok reward pergi ke akaun churpchurp anda,dan tekan reward.selalunya dah memang ada terpapar dah kan kat sebelah kanan atas.
-untuk pengguna android,harus tekan sebelah kiri atas.tekan di warna merah tu sebab tak ada tulis reward.dah tekan baru akan ada.
-habis suda turorial.

Selamat menjana reward saya ucapkan. Buka akaun churpchurp disini

JAZZAKALLAHU KHAIRAN

Tag : CHURPCHURP
2 Komentar untuk "CARA MEMBUAT AKAUN CHURPCHURP"

Thanks for share churpchurp, i don't even know that...
i'll try it... :D

Yes.almost welcome.write that just some like for you.better try it.

Popular Posts

Back To Top