w a n n u r s y a r i f a h

BROKEN LINK BLOG ANDA


BROKEN LINK BLOG

Broken link blog ni tidak baik untuk blog kita.Sebab link tu sudah broken dan rosak.maka itu saya membuat beberapa kemaskini di blog saya ni dengan membuang beberapa link yang dapat di kesan dengan menggunakan tool dari search metric rapid .

Bila tengok broken link yang ada,memang banyak.nak buang semua memang hmm..tak terkata..penat dan meletihkan..tapi kalau buat secara beransur-ansur insyallah blog kita akan berkurangan beban broken link.


Contoh kalau ada broken link dalam blog

Memang banyak.kita pun tak perasan kan..entah macam mana boleh ada broken link tu..ramai kata kalau di biarkan akan memberi kesan pada pagerank dan seo.

Baiklah itu sahaja tutorial saya.kejap jew la..

^_^×

4 Komentar untuk "BROKEN LINK BLOG ANDA"

Popular Posts

Back To Top