w a n n u r s y a r i f a h

www.wannursyarifah.com


Diary Muslimah Blogger

Diary Muslimah Blogger akan mengantikan syarifah store story sebab episod story dya dah tamat.
Salam sayang semua.hari ni agak sibuk dengan kerja seting edit kode² ruma ni.tak reti la saya seting.sekarang nak cari orang yang boleh tolong buatkan.cuma normalkan balik code² yang tak normal tu..

Mulai malam jumaat ini,ruma saya ni telah di beri nafas baru...nafas cinta..ehe.. daripada permaisurycintahaty.blogspot kepada www.wannursyarifah.com.tapi ada sedikit kerja belum di sudahkan.biarlah yang pakar selesaikan.

Dengan adanya nama baru ni,maka dengan itu kita harus menunggu dulu kerja² baik pulih sementara menunggu header ruma ni disiapkan.dah siap semua baru boleh di lancarkan...

Jadi,nama domain saya anda telah pun mengetahui,header yang misteri tu je belum kan..sabar ye....hihih excited ke?

Ni adalah entry pembuka tirai untuk domain baru.semoga diberkati Allah.

3 Komentar untuk "www.wannursyarifah.com"

Popular Posts

Back To Top