w a n n u r s y a r i f a h

'Segmen Free Sticker by Huda'

Let's see new GA at the below

Assalamualaikum


clik here for detail about GA byHuda

'Segmen Free Sticker by Huda'

Mari sertai GA baru oleh cik Huda.kalau menang akan dapat sticker percuma.cara nya mudah je.lebih mudah dari anda bayangkan.

Contoh sticker yang cik Huda buat seperti dibawah(tapi yang saya tempah n sekarang dah jadi header blog ni)


Contoh sticker yang boleh dimenangi

Kalau anda menang,anda akan dapat sticker mengikut gambar yang anda sertakan semasa submit pernyertaan tu.

Contoh macam yang saya letak ni(untuk submit GA)


Foto kat atas tu akan bertukar jadi sticker kalau menang..insyallah
Kemudian tinggalkan link url entry anda ke link kempen yang saya beri di atas.
Anda nak letak foto ibu ayah abang anak kakak pun tak kisah..hihi

Baiklah..teruskan usaha murni anda.Jazzakallahu khairan

2 Komentar untuk "'Segmen Free Sticker by Huda'"

Wah..menariknya..In Shaa Allah...
smoga bjaya..

^____________________________________^

Na'am..sgat menarik ^_________________________^

Popular Posts

Back To Top