w a n n u r s y a r i f a h

ROBOTCORP:Filem baru


CUSTOM BARU ROBOTCORP
 
ROBOTCORP

FILEM BARU ROBOTCORP

Sekarang dah ada rekaan baru untuk robot corp ni.kalau dulu lebih kepada warna silver,kali ini dah macam mask ryder.siap ada lampu di topi kaledar tu...

Dah lama tak tengok filem robot corp ni.harap denvan baju baru yang di pakai (custom) tu akan memberikan pelindungan maksima seperti sebelumnya yang mana bila di tumbuk dengan tangan pasti menyakitkan oleh orang yang menumbuk robot corp..huuhuhu..


New look

Wah..ada gaya laaaaa...tapi kan..custome dya hmm..malas nak ulas..haha..


Antara watak dalam robot corp

Haaa gaduh pasal cipsmore lewtew uhuhu

Baiklah..lame tak cerita pasal nuffnang,saya saja melawat home nuffnang tertiba ada makhluk berbaju hitam siap ada lampu di kepala..


Nuffnang Malaysia

Lama tak tengok robot corp.bila nuffnang dok cerita pasal robot separuh manusia ni,jadi teringat plak zaman kecik².ehh..saya pernah dengar tau alarm kete orang di set dengan bunyi 'i am robotcorp'. Kalau orang dok sentuh sikit kereta dya,mesti bunyi alarm tu..ahh memang ramai la yang tersengaja sentuh kereta dya..huhu.

BACA KAT SINI

Tag : ROBOTCORP
2 Komentar untuk "ROBOTCORP:Filem baru"

Popular Posts

Back To Top