w a n n u r s y a r i f a h

KERJA PART TIME ONLINE


Assalamualaikum semua.

Saya belum selesai setup domain baru ni lagi.maaf jika ruma saya ni agak indah khabar dari wajah..hihi..terima kaseh melawat.kali ni saya ingin buat entry yang sahabat saya minta.katanya nak pelawa rakan² untuk join kerja partime online ni.

Anda yang pernah sertai kerja partime ni inform la ye..kalau nak join pun boleh,tapi saya tak jamin ye.sebab saya tak jamin anda akan mendapat pendapat darinya.

Klik sini untuk signup

P/s-No jaminan ye.nak cuba boleh je..

Tag : BLOGGER
2 Komentar untuk "KERJA PART TIME ONLINE"

huhuhu..kna tanggung rsiko sndiri.. Abak dah tekena ni..macam scam je..

Popular Posts

Back To Top