w a n n u r s y a r i f a h

KAPAL BERLABUH:Kampung Baru menu


Assalamualaikum

Mungkin ada yang belum pernah ke kampung baru.ha ni saya tulis entry mengenai menu makanan yang kami biasa pesan di kapal.restoran kapal ni memang sesak dan selalu penuh.saya suka tempat macam ni sebab lebih familiar.

Yang kat atas tu sahabat saya punya,dia pesan beefsteak dengan mushromm(ore kaya bule ler kan..uhu).yang di depan saya tu dia pesan chicken steak.nama dia lan..hihihi adek kawan saya iaitu zaida.zaida ni kalau sahabat yang lain pangil 'z'.(mesti ramai Ingat z tu laki kan..ngee.dan satu lagi dia tersangat la cantik.lagi cantik dari empunye blog ni kikiki).adek dya baik.suka kat adek dia.memang peramah.masa tu tak tahu pun yang z ada adek.baru nak kenal²..hihihi..


Tengok cara dia melakukan postmortem keatas chicken tu.hihihi..eah..dia ni bakal doktor..hee.nampak jew biasa²,haa dia macam saya,low profile.


Haish..dia dok hulur pisau pula.hihihi..yang di atas menu untuk saya,yes..semestinye lain dari yang lain.spagetti bersama chesse dan kentang goreng.makanan orang italy.


Sebernarnye kan..saya pesan spagetti+frence fried+burger+jus.tapi jus belum sampai.ye memang banyak..saja lepaS geramm ehe..

Jadi bila masing² dah kenyang,kami berborak seperti biasa.mengenai agama,dunia,perancangan masa depan,nak plan cuti pergi berkelah dan macam² lagi.memang seronok dapat makan sesama.bersyukur duduk di malaysia.

Ada banyak tempat lagi yang masakan dia sedap².terpulang untuk kita pergi.dan satu lagi,di pintu masuk restoran kapal ni ada satu kolam kecik je.tapi ikan dia besar.lepas tu ada motor klasik yang digunakan untuk pameran.

3 Komentar untuk "KAPAL BERLABUH:Kampung Baru menu"

Popular Posts

Back To Top