w a n n u r s y a r i f a h

CATATAN PENULIS BLOG:Persinggahan dalam perjalanan


Assalamualaikum

Hari ni saya nak cerita mengenai tuan blog yang secara tertiba rase kagumnya saya pada beliau..hihihihihi (apakah ayat ini haa)..ha? Nak entry keagamaan? Nt la..sekarang ni masa untuk bermasyarakat la...(itulah,orang dah balik surau awk baru nak pergi kikiki).

Bermulanya cerita the blog review(bukan review biasa²),maka itu saya terserempak dengan artikel mengenai zakat.apa saya bukan nak cerits pasal zakat,sebaliknya mengenai tuan empunya blog tersebut.saya pun klik masuk la link yang di beri tu di facebook group.sebab nak tahu cerita pasal zakat,jadi dah selesai baca tu saya pun tak terus tutup (kira pergi dari situ la)blog beliau,saya pun baca n klik² lagi entry yang ada dalam laman blog beliau.(hampir semua entry saya baca ngee).

Saya baca komen²,syok jew..bahasa digunakan sangat buatkan saya tertarik..(gatainye..)ehe..ada kod² gitar dalam blog beliau..oleh sebab terlalu suka,saya follow beliau.beliau semacam low profil.(tu paling saya suka.lagi low profil ore tu lagi la saya terpikat!hihi gatai sokmo ye).

Salam di tengah malam...
tak ada cerita menarik...
sekadar nak meluahkan perasaan je....
Cerita yang di tulis lain...
Klik pada link yang di beri...kuar menda lain..
Kadang2 tertekan jugak perasaan aku...huhuuuu
Dah...tu je...Selamat Malam.
Hahahaa hadoooiii...


Isi garapan empunya blog tersebut.lihat..ada gaya sastrawan tak..hihi..nak kenal ke dengan beliau?
Mr. karukordjagaus  haa itulah empunya blog yang saya maksudkan.gaya blog beliau sangat santai dan rileks.saya suka trademark begini.

Ibarat perjalanan yang jauh,

Menyusuri debu,

Dalam terik,

Awam hujan turut lalu,

Persinggahan disini,

Bagai angin lalu,

Menjadi kenangan,

Mengenang kisah lalu.
(Nur Syarifah)

Hihi lame tak berpujanga...

Beliau amat jarang menulis mengenai kisah orang lain(saie cube cari kalau² ade,yang ade pasal roti arab hihi),sebab saya rasa beliau memang seorang blogger sebenar.

So cukuplah setakat ini cerita pasal blog review saya.(amat sukar saya nak blog review sebenarnya).
Insyallah saya akan cari lagi blogger yang lain dari yang lain.

P/s-saie nk melawat blog beliau senyap². sssyyyyyy

Tag : BLOG
4 Komentar untuk "CATATAN PENULIS BLOG:Persinggahan dalam perjalanan"

Popular Posts

Back To Top