w a n n u r s y a r i f a h

WORLD IN CONSPIRACY:The world revolution

Assalamualaikum

World of conspiracy
Akan menemukan kita mengenai sejarah sejarah terdahulu yang telah di seleweng oleh tangan tersembunyi.mujur kebanyakkan sejarah yang ada tidak berjaya di selewengkan.mungkin kita telah mengetahui serba sedikit mengenai penyelewengan oleh pihak barat.namun harus kita lebih mengkaji lebih banyak lagi kerana mereka sentiasa saja akan membuat penyelewengan sejarah.

Tujuan matlamat mereka sudah tentu adalah ingin mempersiapkan istana buat mersiah(dajjal).jadi mereka sememangnya mahu menguasai bumi palestin ataupun masjid Al-Aqsa(artikel rahsia al-aqsa telah ada di blog saie dalam bulan oktober lalu kalau tidak silap).

Jadi anda ingin melihat video mengenai penyelewengan mereka boleh klik banner di atas.semoga dapat menambah ilmu yang ada.sebenarnya saya sendiri pun mereka ada yang tidak kena dengan corak revolusi di eropah kalau kita baca sejarah di dalam buku.saya memang tak percaya mengenai tulisan sejarah mereka.mari klik banner di atas.

Tag : DAJJAL
2 Komentar untuk "WORLD IN CONSPIRACY:The world revolution "

org Islam dilekakan dgn hiburan dari mereka ssedangkan mereka leka membuat persiapan untuk jatuhkan kita.... menakutkan...

Popular Posts

Back To Top