w a n n u r s y a r i f a h

CINTA JANNAH

image

Cinta Jannah

Saya saja letak foto ni sebab ada makna.sejak kebelakangan ni android asyik update je..tu sebab line wifi selalu sibuk.last² saya unistall app yang buat sesak android saya.hari ni nak cerita pasal cinta bule?okey..kalau nak tahu first lurve saya bermula semasa di tempat kerja.mase tu umur baru 20..(mude kn..)sekarang tua da..nak msuk 30.so cerita ni pasa lebih kurang 10 tahun lepas.saat² manis masa kami pergi putrajaya..hihi(saie yg nak pergi sgt).

So memang bila zaman bercinta sangat indah.cuma harus pandai jaga diri sendiri.cinta punya cinta kami pun mengambil keputusan untuk bertunang.mase tunang tu usia saya dah meningkat iaitu 21 tahun.(mude ke)hihi tak kisah la kan..janji saling memahami.so bila da meningkat usia tekenangkan kisah lalu bila melihat foto² yg macam di atas tu.maksudnye dalam bercinta ni mengajar kita erti pergobanan antara satu sama lain.so itu aje la citernye..laen kalk saya citer lagi kisah² zaman muda ye..(zaman muda saya lasak sikit.suke berjalan merata tempat).

Selamat berhujung minggu
Nur Syarifah
21/12/13

Tag : CINTA JANNAH
2 Komentar untuk "CINTA JANNAH"

hihi ye syngat untung n bertuah..tpi juga satu kurnia Allah pda hambaNya.Alhamdulilah

Popular Posts

Back To Top