w a n n u r s y a r i f a h

TIPS SEO BLOG


Tips seo

Assalamualaikum semua.sihat hari ni?..harap semua sihat2 la ye..entry kali nim saie ingin berkongsi tips seo.tips nim bukan dari saie,tapi dari blogger yang mula2 or blogger pelawat yg terawal melawat blog saie dan memberikan tips pada saie yg baru nim.hmm jarang nye ada blogger seniour yg melawat blog saie turut menurunkan tips2 penting.tips yg diberikan memang berguna.

So saie pown da minta izin dari empunye tips untuk membuat satu entry berkaitan tips seo dari dya,nanti saie akan terus bagi backlink ke blog dya ye.so anda boleh melihat tips2 yg ada di dalam blog dya.namane ZAM ZORRO.kalau nak search gogle pown boleh.

Seo nim saie belum mahir,sekarang nim saie fokus pada beberapa teknik blog seperti Seo,page rank,backlink,referall n banyak lagi harus kita mahir.jadi elok kita belajar dari orang lama.sebenarnye saie banyak belajar dari para blogger senior macam blogger OH(saie anggap sebagai sifu or master,tengkubutang( blogger yg sangat aktif.banyak event dya buat.bgus untuk dapat byk backlink),rauzah(rakan blogger yg paling rajin melawat blog saie n byk menyumbang sumber kewangan hihi t.kaseh ye rauzah),n byk lg blogger yg mang suke melawat blog saie dalam senyap.tapi saiee tahu tu huhu.

Ehh..mari terus kan ke topik utama,seo nim tahu ke pe makna? SEARCH ENJINE OPTIMALY,lebih kurang begitu la maknanya.baeklah.anda harus pergi ke blog zam zoro untuk mendapat tips seo dan laen2 tips untuk blog yg hebat.

TIPS SEO ZAM ZORRO

Sekian entry selamat mencuba tips seo tu.ma'as salama.t.kaseh pada zam zorro ^_^


Yang nim pula kalau anda nim jenis suka membeli belah online.macam saie juga.kadang2 membeli belah atas talian.

Perlu menetapkan membeli-belah anda? # RakutenSuperSale adalah jawapannya, anda boleh mendapatkan diskaun sehingga 50% hingga 20 Nov!

So maksudnya rakuten super sale ada membuat promosi.kalau nak pergi website dya

anda klik sini

Okay sekian entry

Tag : TIPS BLOG
0 Komentar untuk "TIPS SEO BLOG"

Popular Posts

Back To Top