w a n n u r s y a r i f a h

RAHSIA WAP AIR TEH


Assalamualaikum..sekarang saie kongsi kan lagi petua bangku sekolah saie dulu.mang dulu saie banyak syangat rahsia.sampaikan kekawan sekolah saie mintak tips macam mana nak jadi pandai.hmm baru saie teringat,dulu mase dekat universiti pown ade seorang pensyarah pernah mintak tips belajar dari saie.hihihi saie jawap 'semua tips tu datang dari puan sendiri'.saie mana lah ada tips belajar cemerlang.sama saja macam ore laen..cuma satu saie nak bg..teori+praktikal mesti seiring.kalau bule praktikal tu mesti 80% experted.

Baeklah..rahsia wap air teh nim memang ore dok tak tahu.setiap yang ada dibumi Allah berikan fungsinya.termasuk wap.kegunaan wap air teh nim bila anda hembus wap tu sehingga kena pada muka anda.ia boleh mengurangkan jerawat di muka.cuma kena rajin amalkan.wap yang panas tu hembus lembut n anda akan terasa seperti aroma terapi membelai wajah anda.kalau jerawat serius tu mungkin lambat kesannya.elok berjumpa doktor anda sebelum melarat.

Selamat mencuba ^_^ rajin2 la melawat blog saie tuk dapatkn tips kesihatan.

10 Komentar untuk "RAHSIA WAP AIR TEH"

ehe..macam pakar perunding perubatan jew kn.. ^_^

Ini yang New Skin Solutions nak rahsiakan... ;-)

Greetings, please visit my blog or directly to https://play.google.com/store/apps/details?id=air.PuzzleBarbie and https://play.google.com/store/apps/details?id = air.PuzzleEducationKids jugahttps :/ / play.google.com / store / apps / details? id = air.PuzzleDinosaurs, there are lots of good puzzles to sharpen and educate the intelligence of children, maybe you have children, sister, young niece, please try FREE, may be useful. sorry if not pleased, thank you.

hee..tpi cara nim lambat..kecuali pda yg selalu minum air teh..klu kite tgok ore yg gemar minum the panas mesti laen muke dya..

Popular Posts

Back To Top