w a n n u r s y a r i f a h

KEMPEN CPUV


Assalamualaikum.hari nim saie syangat la happy.tahu tak kenapa? Tadi saie selepas post entry pasal tips seo blog terus pergi akaun static nuffnang.saje jew nak tengok akaun.bila tengok ada nilai rm××.76 ,saie pown pelik.kenapa ada 76 belakang dya? Lebih 0.01sen pula..hmm saie pown pergi periksa earning.nak crik mana datang nye earning hingga dapat angka belakang 76 tu.

Saie cari kat cpc okay.mase tu tak pandang pown cpuv saie.dah puas cari saie baru terperasan yg cpuv saie nilainye 0.01 hihihi..baru 12hari saie join nuffnang da dapat cpuv pertama..

*(fakta nombor nombor)
*blog saie lahir huhu pada 12/10/13.
*cpuv pertama (1) saie adalah jatuh pada hari ke-13 iaitu pada (25/10/13 iklan xaxis).
*kalau di tambah 12hb (hari mula2 saie buat blog) + hari ke-13 (saie dpt cpuv) bersamaan 25 ( sama dengan
25hb oktober saie dapat cpuv).
*saie check cpuv saie adalah pada 12/11/13.
*so nombor2 yang rapat iaitu 10,11,12,13
*hari nim genap sebulan (1) usia blog saie ( 12/10/13-12/11/13)

syukran alhamdulilah.tapi cpuv tu da credit.tu yg saie dapat nilai belakang 76 tu.merasa juga blog saie cpuv nim.nt saie akan print skrin.tengok la nt ye..tapi saie memang tak sempat nak tengok iklan tu.dya tulis xaxis .entah iklan pe pown tak tahu.credit pada 25/10/13.lame da tu.saie sibok kowt time tu.tapi tak pela kn..blog saie dapat juga perhatian dari pihak ads nim.tak sia2 saie berblogging.

So pada yg laen2 tu insyaallah akan dapat cpuv juga tu.cuma lambat n cepat saja.rezeki tu dari Allah.maka usaha harus ada.rajinkn diri melawat blog senior.cube tips yg diberikan.apa yg saie boleh bagi adalah selalu update servey.mang tiap2 minggu saie update.hihihi.

So t.kaseh juga pada pelawat n rakan blog saie.

Sekian entry special lagi express saie nim.mang excited terlebih huhu .saie doakan anda berjaya juga ^_^ ma'as salama

Tag : CPUV
7 Komentar untuk "KEMPEN CPUV "

t.kaseh khai yg sentiase dtg melawat blog saie..tak sunyi blog nim ^_^

This comment has been removed by the author. - Hapus

Tahniah.. bila dah dapat CPUV, awak kena fokuskan cara untuk tingkatkan trafik blog awak.. http://zamzoro.com

Popular Posts

Back To Top