w a n n u r s y a r i f a h

STATUS GLITTERATI


Assalamualaikum..saie nak kongsikan cerita pasal glitterati.
Baeklah..pada baru yg menyertai nuffnang tu mungkin tertanya apakah glitterati nim dan faedah selepas mendapat glitterati.dibawah saie senaraikan kelebihan glitterati dalam nuffnang.

GLITTERATI BLOGGER OF BENEFIT GIVEN:-
*anda dengan keahlian nuffnang bersatus glitterati blog mendapat keistimewaan jemputan excusife dari nuffnang sekiranya nuffnang menganjurkan event.

*mendapat lebih keutamaan dalam kempen cpuv.mungkin anda dah lama join nuffnang,namun belum pernah mendapat kempen cpuv,semak status anda dan hantar tiket ke nuffnang.

*anda dengan status GLITTERATI mendapat lebih bayaran bebanding non-glitterati.ini termasuklah kempen cpm,cpc mahupun cpuv

*anda berstatus glitterati akan mendapat keutamaan dalam apa2 kempen atau event mahupun anjuran nuffnang akan datang.

*anda adalah glitterati? Nuffnang memberi 70% kempen dalam apa2 jenis termasuk cpuv kepada mereka yang bergelar glitterati.


CONTOH CPUV NUFFNANGNYG SAIE TERIMA

jika anda sah bergelar glitterati maka anda dilarang:-

*memaparkan apa2 iklan selain dari syarikat atau anak syarikat atau kumpulan syarikat nuffnang.

*jangan membuat sebarang manipulation traffik semata2 untuk mendapat lebih bayaran.

*jangan klik apa2 iklan di blog sendiri.

*JANGAN CURANG DENGAN NUFFNANG.hihihi

Kesan jika anda melakukan salah satu larangan di atas.anda boleh;-

*di gantung mandatori(akta curang dengan nuffnang).

*status glitterati anda akan di tarik sehingga tempoh diberi tahu.

*earning anda akan di audit semula dan mungkin akan di sita atau dibekukan.(maknanya anda akan bermula dengan 0 semula sebagai ahli non-glitterati tanpa bicara hihi)

*rekod anda akan di simpan sebagai rujukan generasi hadapan.hihi


Orang memberi..kita merasa...orang bebudi..kira berbahasa..

Semua komplain pasal nuffnang,tapi mereka lupa bahawa yang memilih blog kita  untuk kempn cpuv adalah pihak empunya produk sendiri.

Contoh:-
*Syarikat A adalah pengeluar kereta ingin membuat iklan diblog milik seseorang.maka yang membuat pemilihan tersebut adalah mutlak dari syarikat A tersebut.

*dalam membuat pemilihan itu,syarikat A akan memilih blog yang berstatus glitterati sahaja (kerana syarikat A percaya bahawa blog itu tidak curang dengan tidak memaparkan iklan selain dari bawah pengendalian nuffnang)

*sebarang pembayaran berasaskan tempoh tetentu dalan jumlah pelawat blog anda.ianya dibayar oleh syarikat A tersebut.manakala bonus ctr dibayar oleh nuffnang sebagai ganjaran keatas peratusan yang tertera.

Sekian entry info ringkas saie.t.kaseh melawat blog saie yang dalam proses kemantapan santapan bermutu buat pelawat saie.komen la kalau ada tambahan or soalan.

Tag : GLITTERATI
3 Komentar untuk "STATUS GLITTERATI"

Popular Posts

Back To Top