w a n n u r s y a r i f a h

BLOG WALKING

image

Assalamulaikum semua.
Untuk entry lewat malam kali nim saie akan berkongsi tips yang mana tips blog walking nim sedikit sebanyak menghasilkan peningkatan pelawat secara kerap ke blog kita.maknanya pelawat yang berkualiti.kualiti sangat penting untuk pihak pengiklanan membuat pemilihan dalam sesuatu kempen.

KELEBIHAN BLOG WALKING
Selepas mengamalkan blog walking nim,kadar pelawat blog saie meningkat sedikit demi sedikit walapun pelahan namun kualiti itu sangat penting.sungguh pun penat akan tetapi link blog yang diletakkan di dalam ruang komen mampu mengantikan diri anda di kemudian waktu.ianya secara tidak langsung mampu memberi pintu gerbang terus ke blog anda.

blog walking adalah paling mudah untuk anda meninggalkan jejak blog anda dan ianya kekal di ruang komen selama mana anda tidak delete link itu.oleh itu saie mengalakkan anda meninggalkan link blog anda di dalam ruang komen saie dengan minima satu link.nanti mudah bagu saie atau orang lain boleh terus klik.

Kalau boleh saie nak kumpul sampai banyak2 link pown tak pe.kita boleh mencuba meninggalkan sebanyak mungkin link kita di blog orang lain.saie suka amalkan buat gini sebab nanti sangat mudah orang tu nak pergi melawat kita bila dya bosan.mesti lah dya kalau time bosan akan membaca komen pelawat yang lepas2,dan apabila dya melihat ada link,sudah tentu dya akan klik.sebab link itu akan memudahkkan dya berblog walking.

image

Contoh nya macam link iklan nim

klik link ford nim
Nim contoh bagaimana untuk anda meninggalkan link supaya pelawat dapat terus klik or pergi ke website tersebut.kalau saie biarkan entry kosong tanpa link mesti la tak ada pelawat yang nak datang.

Berapa banyak link anda mahu letak di entry anda terpulang.kalau saie lagi banyak lagi baek..hihihihihi..memang saie nak jadikan blog saie sebagai referal untuk semua.huhu..

Sekian dulu entry tips berblog walking saie.jangan lupe tinggalkan link anda ye :-)

Tag : BLOG WALKING
9 Komentar untuk "BLOG WALKING"

gud info :)
http://aryaestinengtyas.blogspot.com/

t.kaseh melawat ^_^ done melawat blog anda.syangat menarik

Selamat berblogwalking Alin..rajin-rajinlah jenguk Santai ya!!!

ye rauzah..kite always melawat sahahat bloger laen ^_^ ..jaoh perjalanan luas permandangan..time untuk mengembara di alam blogging..

ye rauzah..kite always melawat sahahat bloger laen ^_^ ..jaoh perjalanan luas permandangan..time untuk mengembara di alam blogging..


datang singgah sini slmt berblogwalking..

good luck...

http://maszie.blogspot.com/

update news blog walking 0.0.1
salam semua para blogger.nim selepas buat blogger semalam so saie nak update pasal link.kita tak perlu tinggalkan link dah.cukup sekadar komen.sebab saie terjumpa entry yang mengatakan kalau kita tinggal link blog akan di anggap spam oleh google.saie komen saja.nanti saie akan follow anda menerusi google+ dan blog walking menerusi post di situ.sama saja automatik akan masuk blog anda ^_^

update news blog walking 0.0.1
salam semua para blogger.nim selepas buat blogger semalam so saie nak update pasal link.kita tak perlu tinggalkan link dah.cukup sekadar komen.sebab saie terjumpa entry yang mengatakan kalau kita tinggal link blog akan di anggap spam oleh google.saie komen saja.nanti saie akan follow anda menerusi google+ dan blog walking menerusi post di situ.sama saja automatik akan masuk blog anda ^_^

Popular Posts

Back To Top