w a n n u r s y a r i f a h

CHURPCHURP



Selamat pagi semua..
Tahu tak apa tu churpchurp..
Okey..nim adala sebahagian dari company nuffnang ads.cume lagi .mudah.
Ape yg perlu anda lakukan adala signup dan mula berkempen iklan kemana saja anda mahu.churpchurp nim tak memelurkan blog tuk letak iklan.slepas anda copy kod yg diberi..anda share saja di mana2 laman social yang lain.
Sangat mudah.tak macam blog,kena setting httm n sebagainye..

BAGAIMANA NAK SIGNUP CHURPCHURP?
Saie akan beri link tuk signup churpchurp nim.
Kemudian mcm bese la,anda mesti daftar isi name n sbgainye.

MULAKAN SHARE KOD YANG DIBERI
pada perintkat nim..kod yg telah di copy oleh anda mesti di share ke mane2 laman sosial yg ada.klu de fb,share la..klu ade twitter share ke twitter...jgan spam plak ye..

PEMBAYARAN KEMPEN
Saie mang tak tahu bila churpchurp nim bayar..tapi saie da dapat pembayaran slepas 2 3 ari lepas join..saie pown tak byk share pasal kod tu..dpt pown skit jew..tpi nmpk juga la hasil nye ^_^ KERJAYAAN MENCUBA!
Akan tetapi..pembayaran adala setiap klik yg masuk.klu ada ore klik,ertinye adala earningnye..itulah sbbnye kite harus rajin share info nim...

So..setakat nim saje penerangan aktiviti saie bersame churpchurp nim,klu ade ape2 kemuskilan rajin lah menghubungi urusetia churpchurp..

Selamat menyertai
signup churpchurp today?lets do it now!

Tag : CHURPCHURP
2 Komentar untuk "CHURPCHURP"

kita tak aktif sangat churp-churp ni alin..lebih kepada 8share..

8share? mesti laju kt earning dya..hihi ^_^

Popular Posts

Back To Top